eller hent din ansøgningsstatus - indtast dit sagsnummer:
 
0
  • lånetilbud på 24 timer
  • billigste omkostninger
  • op til 10 års afdragsfrihed
  • lån fra 100.000,- og op
  • RKI ingen hindring
  • online status

Læs mere

0
Ved hjælp af låneberegneren har du mulighed for at få et overblik over dine lånemuligheder. Du indtaster oplysninger om lånebeløb og løbetid, og vi regner det automatisk ud for dig.

Gå til låneberegner

1. Du udfylder låneansøgningen via vores formular på hjemmesiden.

2. Vi foretager straks et førstegangstjek af informationer. Vi ringer muligvis til dig for yderligere oplysninger. Såfremt vi finder at lånet kan gennemføres, sender vi et lånetilbud med visse forbehold til dig pr. brevpost, og oplysninger kan ligeledes ses online ved login. For at kunne sælge et udstedt pantebrev skal alle oplysninger være i orden og vurderingen af ejendommen skal være korrekt. Disse forbehold vil du finde i lånetilbuddet. Der vil også være en oversigt over dokumenter du bør finde frem ved login.

3. Efter at du har modtaget lånetilbud kan du acceptere ved at finde de relevante dokumenter frem og sende dem til os. Vi har normalt brug for en ejendomsmæglervurdering/salgsopstilling, sidste lønseddel og/eller regnskab hvis man er selvstændig, seneste årsopgørelse eller en udskrift af skattemappen som kan rekvireres på tastselv.skat.dk eller fås hos kommunen, samt et privatbudget. Som en god hjælp til at lægge et privatbudget, kan finansrådets skema anbefales.

4. En ejendomsmægler skal i de fleste tilfælde vurdere ejendommen. Denne vurdering foretages i de fleste tilfælde af vores tilknyttede ejendomsmæglerkæde. Ejendomsmægleren vil kontakte dig direkte for at aftale tidspunkt, hvis vi modtager lånetilbud retur underskrevet, og der i tilbuddet er specificeret en pris for ejendomsvurdering. Hvis der ikke er specificeret en pris, vil det normalt betyde at vi har vurderet at der ikke behøves en ejendomsvurdering.

5. En af vores lånesagsmedarbejdere vil herefter gennemgå sagen, herunder indhente evt. manglende oplysninger. Hvis alle papirer er i orden og vurderingen er i orden, sendes herefter pantebrevet. Dette skal tilbagesendes underskrevet.

6. Så snart vi fået det underskrevne pantebrev retur, sender vi det til tinglysning. Såfremt der i forbindelse med optagelsen af det nye lån skal indfries gamle lån eller anden gæld, begynder vi straks på dette, således at låneprovenuet kan udbetales så snart pantebrevet er endelig tinglyst.

7. Låneafregning og indsættelse af penge på din konto.


Alle lån i fast ejendom kræver normalt at ejendommen vurderes af en ejendomsmægler eller at der er tale om køb af ny ejendom via en ejendomsmægler, således at pantebrevet kan handles på pantebrevsbørsen. En vurdering af normale beboelsesejendomme koster normalt 2.000,00 kr. pr. vurdering, som skal betales af kunden såfremt dette ønskes foretaget. En vurdering er en seperat ordre, som skal betales uanset om der senere gives/optages et lån i ejendommen eller ej.

Den pålydende faste rente på pantebreve er 7,50% p.t. - kursen afhænger af flere faktorer, som kræver en vurdering.

I er garanteret 100% diskretion og uafhængig låneformidling!

Velkommen hos BoligLån A/S